07 mai 2008



""Despre Romanian Extreme Adventure - Buzau 2008
Motto:

“Vino cu mine pana colea, in Muntii Buzaului si poate ca vei petrece pe-acolo si tu cateva momente placute, ratacind cu ochii pe plaiuri incantatoare, iar cu auzul si cu gandul prin fantasticele regiuni ale basmelor vanatoresti”
ALEXANDRU ODOBESCU - Pseudokineghetikos

Iubitorii sporturilor extreme cu motor sunt invitati sa se delecteze la Buzau cu o competitie de exceptie, pentru care abilitatile de orientare, tehnica de pilotaj, navigatie, anduranta, tenacitate, spirit de echipa si buna dispozitie vor fi probate la turatie maxima.

Romanian Extreme Adventure provoaca la o intrecere desfasurata pe parcursul a 7 zile, masini, motociclete, ATV-ri si Side by Side Vehicles. Traseul se deruleaza in Carpatii de Curbura, preponderent in Masivul Penteleu, o zona deosebit de spectaculoasa, atat prin varietatea terenului, diferentele mari de temperatura, cat si prin elementele de aleasa frumusete ale cadrului natural.

Echipele participante trebuie sa parcurga integral traseul cu o lungime totala de 1680 km, configurat cu obstacole 100% naturale.

Startul este programat in 29 iunie, in Piata Daciei din centrul orasului Buzau. Intrecerea se va incheia in 5 iulie cu o festivitate de premiere, organizata deasemenea in Buzau , intr-o locatie speciala.[...]

>>Detalii ,programul competitiei si altele<<

0 comentarii:

 

blogger templates | ...